بهترین نوع اجاق برقی و مقایسه انواع اجاق ها
اگر دنبال خرید اجاق گاز برقی هستید و نمیدانید که کدام مدل اجاق گاز برقی بخرید با ما تا آخر همراه باشید در این مقاله می خواهیم گاز برقی رومیزی را از لحاظ کیفیت و و قیمت مقایسه و بررسی کنیم. گاز رومیزی برقی یک نوع اجاق است که با استفاده از جریان الکتریسیته کار میکنید و شما می توانید برای گرم کردم از نیروی برق استفاده کنید.
برای اینکه تفاوت اجاق برقی ها را بیشتر منوجه بشید آزمایش می کنیم ؟
اجاق گاز برقی القایی و اجاق گاز برقی معمولی در عوض تداخل الکترومغناطیسی با تداخل دوربین من از این مشعل اجاق گاز برقی که با خاصیت مغناطیسی طبخ میکند، ایجاد میکند، این مشعلها هنوز در ایالات متحده بسیار نادر هستند، اما محبوبتر میشوند به ویژه در چین که حدود 60 درصد از کل جهان را تشکیل میدهد. سهم بازار اجاق برق یطبق این گزارش تحقیقاتی صنعت، ما قصد داریم علم نحوه عملکرد اجاق برقی رومیزی را بیاموزیم که چرا فقط با قابلمه ها و تابه های خاصی کار می کند و در حالی که ممکن است آن را به گاز یا برق ترجیح دهید یا نه، نمی دانم شما این کار را انجام می دهید. بیایید با یک آزمایش کوچک شروع کنیم، اینجا دو فنجان آب سرد در یک قابلمه روی اجاق گاز برقی من است.
گرمای اجاق گاز برقی القایی بیشتر است با اجاق برقی معمولی؟
اجاق برقی معمولی به هر حال مشعل یک حلقه داخلی و یک حلقه بیرونی دارد، من هر دو را روشن میکنم، بنابراین این حداکثر مقداری است که میتوانم از این چیز خارج کنم دماسنج من روی درجه سانتیگراد است و همانطور که میبینید این کار حدود چهار و یک طول کشید. نیم دقیقه برای رسیدن به یک جوش کامل 100 درجه اکنون همان آزمایش را روی این صفحه داغ اجاق برقی کوچکی که من با قدرت کامل دارم، حدود سه دقیقه و نیم طول می کشد تا به جوش کامل برسد، با وجود این واقعیت که این یک دقیقه سریعتر به آنجا رسید. یک اجاق گاز کوچک متحرک کم قدرت است که من در اینجا در مقایسه با اجاق برقی پیشرفته خود دارم که یک جانور مطلق است و اگر ظرف خود را بیش از چند دقیقه روی حرارت زیاد گرم کنم، فوراً یک استیک را می سوزاند.
چگونه ممکن است که مشعل اجاق گاز برقی ضعیف سریعتر از مشعل برقی قوی گرم شود، بیایید از دکتر شانون یی متخصص در زمینه انتقال انرژی و حرارت در گرجستان بپرسیم وقتی رابط های بیشتر یا مواد بیشتری را در بین آن اضافه می کنید و شروع به فشار دادن آن گرما می کنید. بنابراین در طول مسیر با گرمایش اجاق گاز برقی رومیزی افت دماهای متفاوتی دریافت میکنید، شما مستقیماً تابه را گرم می کنید، حالا رابط های حرارتی روی اجاق برقی چیست، خوب، سیم پیچ مقاومتی وجود دارد که سیم پیچ فلزی زیر شیشه است که الکتریسیته گرم میشود.
گرمای اجاق گاز برقی القایی چقدر است؟
گرما از رویه سرامیکی عبور می کند که رابط دیگر است و تنها پس از آن به تشتی می رسد که الکترون ها را به اطراف منتقل می کنید و این باعث ایجاد گرما در پراکندگی غیرکشسانی می شود که در گرمکن گاز برقی رومیزی که از یک میدان مغناطیسی استفاده می کنید و باعث می شود الکترون ها به اطراف حرکت کنند ایجاد می کند. و ایجاد جریانهای گردابی که این جریانهای گردابی باعث پراکندگی و گرم شدن آنها میشوند، بنابراین شما مستقیماً ظرف را گرم میکنید نه اینکه یک سیم پیچ را گرم کنید و سپس به انتقال حرارت به ظرف تکیه میکنید، در اینجا راهی برای مشاهده این تفاوت در عمل وجود دارد.
دیگ جوش را از مشعل برقی من جدا کنید و سپس دماسنج من را روی شیشه لمس کنید و واقعاً به سرعت به 200 درجه سانتیگراد تقریباً 400 درجه فارنهایت می رسد قبل از اینکه دستم آنقدر داغ شود که دیگر نمی توانم آن را نگه دارم، دقیقاً همین کار را روی مشعل گاز برقی صفحه ای انجام می دهم و دماسنج فقط 40 درجه سانتیگراد را نشان می دهد،
فقط یک ظرف آب در حال جوشیدن آنجا بود و حتی اگر این چیزی می گوید با احتیاط دست نزنید و این توصیه خوبی است، با این وجود می توانم این سطح شیشه ای را به راحتی لمس کنم، زیرا مشعل شیشه را گرم نمی کرد، یک جریان مغناطیسی متناوب ساطع می کرد که ظرف را گرم می کرد و سپس تابه مقداری از آن حرارت را به سمت پایین هدایت می کرد.
اجاق برقی شیشه ای و اجاق برقی استیل
اجاق برقی شیشه ای برای اینکه گرما رو انتقال دهد باید اول شیشه گرم شود آیا اجاق برقی شیشه خوب است؟ ، بله، شما چیزهای دیگر اطراف آن را گرم نمی کنید سوختگی یا آسیب های دیگر را به حداقل می رساند. من نگران سوختگی در آشپزخانه هستم، مطمئن هستم که وکیل من و سازنده این مشعل خرید گاز برقی مایلند یک بار دیگر تاکید کنم که شما واقعاً نباید فقط دست خود را بعد از اینکه ظرف داغی را که فریاد میکشد گرم کرد، روی آن بکوبید، اما اگر چنین کاری را انجام دهید احتمالاً سوختگی ایجاد میشود.
شدت کمتری نسبت به زمانی است که دستت را روی یک مشعل برقی داغ که جیغ میزند و برای من پسری که بچههای کوچکی دارد در خانه میدوند و همیشه به چیزهایی میدوند که امتیاز بزرگی برای القاء است، بگذاری، همچنین گرمای کمتری در هوای اطراف پخش میشود.
در قابلمه اینجا، من نوک دماسنج را در هوای رقیق، درست در گودی بین ماهیتابه و مشعل نگه میدارم و به 95 درجه سانتیگراد میرسد. برقی و بسیار کمتر از گاز به نظر می رسد من به خانه دوستم رفتم ست او یک اجاق گاز قدیمی زیبا دارد من سعی کردم همان آزمایش جوشاندن آب را در آنجا انجام دهم و وقتی دمای آن به حدود 50 درجه سانتیگراد رسید دماسنج از کار افتاد هی بیدار شو لعنتی وای خدای من ذوبش کردی من ذوبش کردم بله همین مقدار گرما از کنار مشعل گاز خارج می شود این گرمای زیادی است که فکر می کنم احتمالاً در حرفه اهمیت خاصی دارد یکی از سرآشپزهای مشهور مورد علاقه من، علیرغم اینکه یک مرد آنالوگ دوست داشتنی در دنیای دیجیتالی است، طرفدار بزرگی از القاء است.
کارشناس ما همان مرد من است که در آنجا برای مدت طولانی در خانه با اجاق گاز برقی آشپزی می کرد و سپس در سال 2014 آن را وارد خانه خود کرد. آشپزخانه در تهران همه سس ها برای ناهار آماده می شوند و آنچه در مورد القاء عالی است این است که گرما وجود ندارد دوست داشتنی است محیطی عالی برای کار کردن در بیشتر تاریخ آشپزی حرفه ای آشپزخانه ها مکان های بسیار داغی برای کار بوده اند. اگر نمیتوانید گرمای گرمای آشپزخانه را تحمل کنید، بسیار عمیق است که فکر کنید اکنون ناگهان لازم نیست اینطور باشد،
بهترین مارک اجاق برقی کدام است ؟
در حال حاضر در بازار ایران انواع برند های خرید اجاق برقی ارزان تولید می شود اجاق برقی اخوان در مدل های گاز صفحه ای برقی تک شعله و برقی دو شعله اخوان تولید می شود که برای پخت انواع خوراک پزی برقی از اجاق برقی تک شعله ایرانی و وارداتی استفاده می شود واز برندهای معروف اجاق برقی بیمکث و کن نیز می توان نام برد گاز اجاق سفری برقی نیز یک گزینه خوب می باشد گاز تک شعله برقی مسافرتی برای هر خانواده ای لازم می شود گاز صفحه ای برقی کوچک برای اشپزخانه های کوچک می تواند بهترین گزینه باشد گاز رومیزی المنتی و یا القایی در برند های گاز المنتی اخوان کن بیمکث موجود می باشد گاز برقی دو شعله اخوان در کنار بیمکث و صفحه برقی تک شعله اجاق برقی دو شعله بیمکث اجاق گاز صفحه ای برقی بیمکث برای کسانی که خرید گاز برقی تک شعله را برای خرید انتخاب می کنند بهترین اجاق برقی مسافرتی شعله ایرانی قیمت اجاق گاز لمسی نیز شاید یکن گرانتر باشد ولی قیمت گاز ایرانی برای خرید اینترنتی از سایت های کالا118 و اسنپ کالا یک گزینه عالی می باشد .
چرا اجاق برقی القایی انتخاب بهترین ها است؟
اما یکی از دلایلی که سرآشپزهای حرفهای به طور سنتی به گاز علاقه دارند این است که وقتی گاز القایی را دوست دارند پاسخگو است. شما با دستگیره کمانچه می زنید، بین تغییراتی که در اینجا ایجاد می کنید و غذا تا حد زیادی خنک یا داغ تر می شود، فاصله کمتری وجود دارد، فکر می کنم پاسخگویی گاز اجاق گازها در مقایسه با محدودههای برقی مدرن با کیفیت بالا واقعاً اغراقآمیز است، این مقاله مصرفکننده را گزارش میدهد که من در مورد آن به شما نشان میدهم که در توضیحات پیوند داده شده است، اما صرف نظر از اینکه اجاق گاز برقی بسیار پاسخگوتر از الکتریکی است،
ما قبلاً ثابت کردهایم که غذا را سریعتر گرم میکند، حالا ببینید چه چیزی زمانی اتفاق میافتد که حرارت را خاموش میکنیم، آب جوش روی مشعل الکتریکی تقریباً چهار دقیقه طول میکشد تا فقط 10 درجه سانتیگراد روی مشعل اجاق گاز برقی خنک شود، همان سفر کمتر از یک دقیقه طول میکشد که وقتی میخواهید چیزی را نگه دارید واقعاً مهم است. از سوختن مشابه مشعلهای اجاق برقی احتمالاً بهتر از برقی هستند که حرارت ثابت پایینی را حفظ کنند، مانند اجاق گازی که برای ساخت مشعلهای برقی اولیه لازم است،
باید دائماً روشن و خاموش شوند تا دما را حفظ کنند و در داغترین نقطه آن چرخه ممکن است سس شما را بسوزانند. تشت سنگین به کاهش آن کمک می کند، اما هنوز هم یک خطر است که مشعل های اجاق رومیزی برقی معمولاً فقط زمانی باید چرخش کنند که شما آنها را در حالت انفجار کامل قرار می دهید، آنها برای جلوگیری از ذوب شدن، خاموش و روشن می شوند . باید بگویم که اجاق های رومیزی برقی معمولاً گران تر هستند،
اگرچه قیمت آنها پایین می آید، آنها همچنین فقط با انواع خاصی از تابه ها کار می کنند. ماهی تابه باید از نوع مغناطیسی باشد. فلز یک فلز آهنی یعنی چدن یا چدن میناکاری شده یا فولاد که البته اکثراً آهن است اگر مطمئن نیستید چه چیزی دارید روی آن آهنربا بگذارید اگر به شکل اسبی باشد اگر آهنربا بچسبد کار می کند. اگر این کار را نکرد، کار نمی کند، منظورم این است که به چیزی آسیب نمی رساند، ماهی تابه داغ نمی شود، ب
ه عنوان مثال نمی توانم از قابلمه آلومینیومی قدیمی خود در گاز رومیزی برقی استفاده کنم. قابلمه های بزرگ مانند این اغلب از آلومینیوم ساخته شده اند از آنجایی که آلومینیوم سبک است، تابههای مسی ارزان قیمت کار نمیکنند تابههایی که در جایی که مقداری مس یا مقداری آلومینیوم در بین فولاد قرار دادهاید روکش شدهاند، معمولاً کار میکنند. برای آشپزی با وک خوب است ببخشید این نزدیکترین چیزی است که من باید به ووک داشته باشم.
آیا به سطح اجاق برقی القایی می توان دست زد؟
دست زدن به کف ماهیتابه یا حداقل بسیار نزدیک به آن، به همین دلیل است که احتمالاً هنگام استفاده از حلقه، آشپزی با اجاق گاز برقی رومیزی کاملاً ایمن است، هنگامی که من ویدیوی خود را در مورد آشپزی در حلقهها انجام دادم، در این مورد از من سؤال کردند . واقعاً نمی توانم مستقیماً این را آزمایش کنم زیرا حلقه ازدواج من از طلا ساخته شده است که خاصیت مغناطیسی ندارد، اما فکر می کنم اگر یک حلقه استیل یا حلقه نیکل داشتید، بله، این خطر وجود داشت که مشعل اجاق گاز برقی رومیزی بتواند حلقه را گرم کند. دور انگشتت بچرخم و بسوزانمت، اما من فکر نمیکنم این خیلی واقع بینانه باشد، در اینجا چگونه میتوانیم آزمایش کنیم که چاقوی تمیز کردن من فولادی است، آهنی است، آن را محکم میگیرم و سپس آن را درست در کنار سوخت برقی رومیزی نگه میدارم.
من در حالت انفجار کامل هستم و من مطلقاً احساس نمیکنم که هیچ چیز گرم نمیشود، بنابراین بله، طرفهای شیبدار ووک روی مشعل اجاق برقی رومیزی گرمای زیادی نمیگیرند و اگر آن را از روی مشعل بیرون بیاورید و غذا را پرتاب کنید، هیچ یک از ووک گرما نمیشوند.
همانطور که روش سنتی سرخ کردنی ایجاب می کند که ما را به مورد جالب چینی برمی گرداند، آنها عاشق پیاده روی در چین هستند و با این حال به طرز عجیبی اجاق گاز اجاق برقی القایی خود را نیز دوست دارند، یک مطالعه توسط شرکت تحقیقاتی نشان داد که 82 درصد از پاسخ دهندگان در نظرسنجی چینی می گویند که آنها یکی از اینها یک مشعل اجاق برقی القایی اختصاصی مستقل دارید که در بسیاری از کارها عالی است اما در پیاده روی کار نمی کند. این گزارش توسط تحقیقات بازار متحد محبوبیت اجاق گاز برقی القایی را با افزایش آگاهی بهداشتی مرتبط می کند که مردم می خواهند با روغن کمتری بپزند که ممکن است به معنای سرخ کردن کمتر باشد.
در پیاده روی، یکی از بینندگان چینی من از طریق توییتر به من گفت که یکی از اینها در آپارتمان های چینی تنگ بسیار مفید است، تصور می کنم در آنجا نیز امن تر است که احتمال شروع آن کمتر است. یک آتش سوزی پس از آن مسئله القای بهره وری انرژی احتمالا کمی کارآمدتر از الکتریکی است، اگرچه میزان واقعی این تفاوت موضوع بحث برانگیزی است. در سیستم بسته ای که آب و هوا در دسترس نیست،
این چیزها می تواند بر بهره وری انرژی در معنای وسیع تر تأثیر بگذارد و هزینه انرژی را تحت تأثیر قرار دهد. در درازمدت چه خریدی برای شما بهتر است، میتوانم به شما بگویم کدام مشعل پر سر و صداترین است، هرچند که همان جایی است که شما را همان جایی که شروع کردیم رها میکنم، نه، در واقع این صدا را در حین آشپزی نمیشنوید. اجاق گاز برقی القایی که تداخل الکترومغناطیسی است که بر مدار صوتی فوقالعاده ارزانی که در داخل دوربین من وجود دارد عمل میکند، اگر به تجهیزات صوتی با کیفیت بالا بروید.
دنده ای که در واقع برای محافظت در برابر تداخل طراحی شده است، می توانید بشنوید که واقعاً صدای این چیز در اتاق چگونه است، بله، یک جورهایی پر سر و صدا است، یک فن وجود دارد که آن را خنک می کند، همه این صداهای عجیب و غریب صدای کلیک و جیرجیر وجود دارد، به خصوص در حداکثر قدرت، یک جورهایی نویز دارد و به همین دلیل است که القاء ممکن است یک گزینه عالی برای شما باشد، اما برای من مردی که ویدیوهای آشپزی را با صدا درست می کند
قیمت اجاق برفی المنتی اجاق برقی القایی
برای خرید اجاق برقی باید قیمت گاز صفحه ای برقی المنتی به نسبت اجاق برقی رومیزی القایی قیمت گرانتری دارد ولی گاز برقی صفحه ای القایی گرمای کمتری تولید می کند و شاید دلیل خرید گاز برقی توکار القایی بیشتر همین باشد چون اجاق گاز رومیزی برقی المنتی موقع پخت غذا اطراف را خیلی گرم می کند و این یک معایب می تواند باشد و دلیل ارزان قیمت بودن گازی اجاق برقی المنتی همین است ولی اجاق برقی خارجی 5 شعله کیفیت بالاتری به نسبت گاز شیشه ای برقی ایرانی دارد