رستوران شناور باقی می ماند, با تغذیه بیمارستان کارگران

Category: کرین نیویورک Comments: No comments

با کسب و کار خود را به طور موثر توقیف لوکا دی پیترو صاحب Tarallucci e Vino در منهتن تبدیل شده است تمرکز خود را برای تغذیه بیمارستان کارگران در خط مقدم از Covid-19 مبارزه است.

 پس او مجبور شد به نزدیک چهار پنج ایتالیایی eateries در ماه مارس Di Pietro دریافت Facebook پیام از یک تورنتو, دوست, دوست Adair رابرتز, درخواست اگر او می تواند خرید غذا از Tarallucci e Vino برای بیمارستان نیویورک کارگران است.

با الهام از رابرتز’ سخاوت شب بعد Di Pietro آورده 40 شام به مرکز پزشکی NYU Langone در خیابان اول از سمت غرب بالا محل که هنوز باز بود برای بایگانی اطلاعات و تحویل.

 


“ER کارکنان ملاقات ما در محدود کردن و بسیار خدا را شکر” Di Pietro گفت. “آنها لازم نیست که زمان برای خارج شدن از دنده محافظ و پیدا کردن مواد غذایی سالم است.”

 یک روز بعد به عنوان کلمه گسترش اورژانس در NYU Langone در سانست پارک بروکلین درخواست 50 وعده های غذایی. پس از آن بود که Di Pietro حس یک فرصت برای خدمت شجاع coronavirus پاسخ و نگه داشتن کسب و کار خود را زنده. با همسرش, کیت و دو کالج-سن فرزندان او تاسیس خوراک مقدم نیویورک است. به تاریخ این سازمان خدمت کرده است بیش از 25000 وعده های غذایی در 26 بيمارستان ،

Di Pietro دختر, ایزابلا ارشد در دانشگاه هاروارد ساخته شده است یک سایت در 18 ساعت با کمک از یک دوست. سازمان جذب بیش از 12000 دلار در اول آن هشت ساعت و از آن به بعد آن را مطرح کرده است بیش از $750,000 از بیش از 5000 اهدا کنندگان.

Paul خواننده بنیاد متعهد اضافی $150,000 است و آوردن رستوران های جدید بریزید از طریق یهودی غذایی جامعه است. آنها عبارتند از: Russ & دختران کاتز را دلی و نان نانوایی.

 “وعده های غذایی بزرگ و تقویت روحیه” گفت: Stephen Stark, پرستار مدیر ER at NYU Langone در بروکلین. “آنها نشان می دهد که جامعه در مورد مراقبت ما است.”

Di Pietro پسر, Ian یک دانشجوی سال اول در کالج ویلیامز کمک می کند تا مسیر ورودی بیمارستان سفارشات. تقاضا تا رسید به بیش از 5000 وعده های غذایی در هر روز و بیش از بودجه در دسترس است. کیت مسئول توسعه رسانه ها.

هر وعده غذایی هزینه 25 دلار ، پول می رود به سمت مواد غذایی, تحویل, مالیات بر فروش و رستوران دستمزد و اجاره. تلاش فعال است Tarallucci e Vino به rehire 33 کارکنان پس از اینکه مجبور به اخراج 95 از آن 102-عضو هیات.

Di Pietro به تازگی بازگشایی آشپزخانه در 18 محل خیابان. از طریق مشارکت با بروکلین رستوران مسا دفاع از و Zonarosa او گسترش رسیدن به خود را.

از مادری ایتالیایی, عرضه اولین Tarallucci e Vino رستوران شش هفته قبل از 9/11. او به خاطر نیویورک تجمع در شرق روستای محل پس از حملات تروریستی.

“آنها را در آغوش کشید و صحبت در مورد ترس خود را,” او گفت:. “در حال حاضر ما نمی توانیم با هم می آیند جسمی, بنابراین ما در حال انجام آن عملا.”

حتی قبل از coronavirus همه گیر آجر و ملات کسب و کار شد و در آستانه. نگاه به آینده Di Pietro تردید از مدیریت کسب و کار کوچک برنامه وام–تا کنون او شده است قادر به ثبت نام.

اما با کمک تغذیه مقدم, Di Pietro انتظار Tarallucci e Vino می یابند. “از آنجا که این ابتکار عمل من خواهد بود همه حق است,” او گفت:. “من خودم را خوش شانس است.”

آیا می دانید از کسب و کارهای دیگر که باید چرخد و در طول بیماری همه گیر کوروناویروس برای حفظ کارکنان خود کار ؟ ما می خواهم برای شنیدن در مورد آنها. ایمیل crain’s نیویورک کسب و کار ویرایشگر رابرت Hordt در [email protected]


tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>